Setiakawan Assurantiekantoor
Verzekeringen

 

Het regelen van al uw verzekeringen bij ons is niet alleen eenvoudig, maar verhoogt ook uw inzicht in uw verzekeringspakket. Zo voorkomt u bijv. dat u iets onder- of oververzekert. U kunt bij ons terecht voor Schadeverzekeringen zoals:

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door plotselinge en onvoorziene van buiten komende gebeurtenissen. Denkt u hierbij aan brand, storm en onvoorzien uitstromen van water uit leidingen. Maar bijvoorbeeld ook tegen schade als gevolg van een boom die op uw huis valt.

Glas

De Opstalverzekering is inclusief een dekking voor glas. Glas in ramen en deuren, evenals kunststof koepels en vensters zijn verzekerd tegen breuk. Deze dekking geldt ook voor glas in windschermen en in balkon- en terreinafscheidingen van het gebouw. Uitgesloten is schade door een gebrek bij glas in lood en draadglas.

Inboedelverzekering

Het is belangrijk dat uw inboedel goed verzekerd is. Natuurlijk tegen brand en diefstal. Immers een ongeluk schuilt in een klein hoekje.

Met onze Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen zeer veel gebeurtenissen. De belangrijkste zijn natuurlijk brand en diefstal, maar schade door het omvallen van een glas wijn op uw tapijt is zelfs ook verzekerd!

Setiakawan Assurantiekantoor neemt bij schade veel zorg voor u uit handen. Als u een grote schade heeft aan uw inboedel is het belangrijk dat u zo snel mogelijk telefonisch contact met ons opneemt op nummer 075-6125125 Wij doen er dan alles aan om uw schade zo snel mogelijk af te wikkelen. We leggen uit wat u het beste kunt doen en wat uw mogelijkheden zijn.
 

WA-verzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering bent u financieel goed gedekt tegen schade aan derden. Want de hoogte van het verzekerde bedrag is standaard € 1.000.000,-. Daarmee is materiële- en letselschade aan derden gedekt. Zonder eigen risico! Dat betekent dat ook bij kleine ongelukjes u niet uw portemonnee hoeft te pakken, maar de schade eenvoudig aan ons door kunt geven.

Dekking

Met de aansprakelijkheidsdekking bent u verzekerd voor de schade, die u toebrengt aan anderen. Het verzekerd bedrag is standaard € 1.000.000,-, daarmee is materiële en persoonlijke schade aan derden gedekt. Opzettelijk veroorzaakte schade is niet verzekerd.

Ook uw gezinsleden

Niet alleen uzelf, maar ook uw gezin en eventuele huisdieren zijn meeverzekerd. 
 

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd als u juridische problemen heeft. Wanneer u juridische problemen heeft, is het prettig dat u daarin kunt worden bijgestaan door een deskundige. De medewerkers van de rechtsbijstandverzekeraar (of de medewerkers van de onafhankelijke organisatie waaraan de uitvoering van de rechtshulp is overgedragen) kunnen u dan helpen.
Vaak hanteert een verzekeraar wanneer u de verzekering heeft afgesloten een zogenaamde wachttijd. Het is aan de verzekeraar om te bepalen of een zaak kans van slagen heeft. Wanneer u het over de behandeling van uw juridische probleem niet met de verzekeraar eens bent, kunt u gebruikmaken van de geschillenregeling.

Wat mag u van een verzekeraar verwachten?

Soms heeft u hulp nodig als u uw juridische problemen niet zelf kunt oplossen. De deskundige medewerkers van een rechtsbijstandverzekeraar (of de medewerkers van de onafhankelijke organisatie waaraan de uitvoering van de rechtshulp is overgedragen) kunnen u dan helpen. Wanneer u de zaak gemeld heeft bij de verzekeraar, laat deze u zo snel mogelijk weten of uw problemen onder de dekking van de verzekering vallen. Wanneer dit het geval is probeert de verzekeraar zo snel mogelijk de juridische problemen te regelen met de personen en/ of organisatie(s) waarmee u problemen heeft. Als het nodig is gaat de rechtsbijstandverzekeraar voor u naar de rechter. Als daarbij hulp nodig is van andere deskundigen, dan bent u daarvoor ook verzekerd.

Wat zijn uw verplichtingen?

Er moet premie voor deze verzekering worden betaald. Over de premie wordt assurantiebelasting geheven. Soms
worden er ook poliskosten in rekening gebracht. Heeft u juridische problemen, dan moet u dit zo snel mogelijk aan uw verzekeraar of uw verzekeringsadviseur melden. Als er iets in uw situatie verandert, moet u dit ook zo snel mogelijk laten weten aan uw verzekeraar of uw verzekeringsadviseur.

Autoverzekering

Bent u voor uw auto op zoek naar de beste verzekering? Bij Setiakawan Assurantiekantoor kunt u uw personenauto goedkoop èn compleet verzekeren. Kies de dekking die bij u past.

De basis van uw Autoverzekering is de Wettelijke Aansprakelijkheids (W.A.)-verzekering. Deze dekking kunt u uitbreiden met de dekkingen:

Ruit

 - Breken, barsten of andere schade aan uw autoruiten verzekerd.

Diefstal

 - Verzekerd in geval van diefstal of inbraak in uw auto.

Brand, Storm en Natuur

 - Schade door onder meer o.a. brand, hagel, storm, omvallende bomen of overstekend wild verzekerd.

Aanrijdingen

Dekt alle schade door onder meer botsingen, omslaan, te water raken en dergelijke. Ook schade door vandalisme is verzekerd.
Kiest u voor alle dekkingen, dan bent u 'All Risks' verzekerd. Een betere bescherming is er niet.

Belangrijkste voordelen van de autoverzekering:

  • Goedkoop verzekerd en tot 75% no-claimkorting als u schadevrij rijdt.
  • Keuze uit drie hoofdverzekeringen: u bepaalt zelf hoe compleet u uw auto verzekert
  • Direct verzekerd rondrijden met voorlopige dekking
  • Snelle en eenvoudige schadeafhandeling

Extra premiekorting voor uw auto

Uw premie wordt nog lager als u minder rijdt. Ook een tweede auto kunt u voordelig meeverzekeren.

Aanvullende autoverzekeringen

Uw autoverzekering eenvoudig uitbreiden? Dat kan met aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld inzittenden, verkeersrechtshulp, pechhulp en bonusbescherming.
 

Motorverzekering

Een gevoel van vrijheid en zorgeloosheid op twee wielen!
Motorrijden is een geweldige hobby, maar kostbaar! Motor, helm, pak, accessoires en … de motorverzekering. Het hoort er allemaal bij. Gelukkig bieden wij u een bijzonder voordelige motorverzekering, zodat u geld overhoudt voor leukere dingen dan verzekeringen.

Wat wilt u verzekeren?
Setiakawan Assurantiekantoor heeft een speciale gemoduleerde motorverzekering voor u tegen zéér scherpe premies. U bepaalt zelf wat u wel en niet wilt verzekeren.
 

Caravanverzekering

Een caravan is beslist geen standaard product. Een goede verzekering moet dus maatwerk zijn. Immers, iedereen geniet op zijn eigen manier van een caravan. Setiakawan Assurantiekantoor biedt u daarom de mogelijkheid zelf uw verzekering samen te stellen. U kiest de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom: op en top maatwerk!
 

Reisverzekering

Met de reisverzekering dekt u zich in voor risico's die u zelf niet kunt of wilt dragen. Op reis kunt u geconfronteerd worden met gebeurtenissen die behoorlijke financiële gevolgen kunnen hebben.

Standaard al een zeer uitgebreide dekking

Eén van de belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten is om onvoorziene hulpverlening en uitgaven te verzekeren. De Reisverzekering dekt bijvoorbeeld de kosten voor opsporing- en reddingsacties, hulpverlening door de alarmcentrale, extra reis- en verblijfskosten. Maar ook bijvoorbeeld als u in het buitenland in het ziekenhuis terechtkomt of bij voortijdige terugkeer naar huis na een ongeval of ernstige ziekte.

Levensverzekeringen

Maar ook voor Levensverzekeringen, Overlijdensverzekeringen, Inkomensdervingverzekeringen etc. kunt u bij Setiakawan Assurantiekantoor terecht. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw lopende verzekeringen doornemen en adviseren of het pakket past bij uw situatie en of dit aan verbetering toe is.
 

Zoeken