Setiakawan Assurantiekantoor
Hypotheken

 

Advies over een passende hypotheek staat bij ons voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij laten ons niet alleen leiden door incidentele lage rente aanbiedingen, maar kijken vooral naar uw persoonlijke situatie en de hypotheekvorm. Zijn de lasten van een bepaalde hypotheek voor u wel haalbaar? Nu en in de toekomst. Ten slotte wilt u, naast uw maandelijkse lasten, ook middelen hebben om gewoon te kunnen leven.
 

Hypotheek oversluiten

Is uw huidige hypotheek wel zo voordelig?
Of heeft u een variabele hypotheekrente waar u nu graag vanaf wilt?

Het is verstandig om met enige regelmaat naar uw hypotheek te (laten) kijken, ook als u geen verhuis- of verbouwingsplannen heeft. Uw hypotheek oversluiten kan erg voordelig uitpakken. De kans bestaat namelijk dat Setiakawan Assurantiekantoor de maandlasten van uw hypotheek een stuk goedkoper kan maken. Wij rekenen graag voor u uit of een mogelijke besparing opweegt tegen een eventuele boeterente als u uw hypotheek oversluit.

Setiakawan Assurantiekantoor rekent, in tegenstelling tot sommige andere bemiddelaars, géén kredietcrisis-opslag en iedereen is van harte welkom.

Vraag daarom nu een hypotheekofferte aan en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven!
 

Boetevrij overstappen

Als uw rentevastperiode binnenkort afloopt, is dat voor u dé kans en dé tijd om boetevrij over te stappen naar een nieuwe hypotheek. Uw hypotheek oversluiten stelt u in staat opnieuw te kiezen voor de meest gunstige rente en voordelige maandlasten.

Setiakawan Assurantiekantoor biedt een zeer laag hypotheektarief bij looptijden van 20, 25 en 30 jaar.

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en vraag nu geheel vrijblijvend onze hypotheekofferte.

 

Zoeken