Setiakawan Assurantiekantoor
Reisverzekering

AKTIEVOORWAARDEN DOORLOPENDE REIS

De ingangsdatum van de verzekering moet liggen tussen 1 april en 1 juli 2004

De einddatum van de polis is verlengd met 3 maanden, dus alle polissen die ingaan tijdens de actieperiode worden de eerste keer automatisch pas na 15 maanden geprolongeerd.

De volgende termijn loopt gewoon weer na 12 maanden.
De 1e contractstermijn begint dus 3 maanden later als op polisblad en verzekeringspas staat vermeld

Informatie reisverzekeringen

Met een reisverzekering heeft u de zekerheid, dat als u onverhoopt met onverwachte situatie’s wordt geconfronteerd, bijv. een ongeval of diefstal van uw bagage, u terug kunt vallen op een professionele hulpverlening ter plaatse. Er zijn meerdere alarmcentrale’s op dit gebied werkzaam, dit verschilt per verzekeraar. Komt u van een vakantie berooid terug, dan is het goed idee om te weten dat u een beroep kunt doen op de reisverzekering. Er bestaan diverse vormen o.a.:

Kortlopende reisverzekering

Deze wordt gesloten per vakantie-evenement, voor iedere uitstap, heeft u dan een nieuwe verzekering nodig. Dit kan een goedkope oplossing zijn, echter gezien het aantal mensen dat meerdere keren per jaar op vakantie gaat, of geregeld stedentrips in het buitenland maakt, is een doorlopende reisverzekering een betere oplossing.

Doorlopende reisverzekering

Deze verzekering geeft dekking gedurende het gehele jaar. U bent met uw gezin automatisch verzekerd. Hiermee voorkomt u dat u zich tijdens uw vakantie opeens realiseert dat u nog even de reisverzekering had moeten regelen, deze gedachte dringt zich meestal op tijdens een ongeval of schade! Overigens zijn geboekte vakanties in het eigen land automatisch meeverzekerd.

Er zijn diverse rubrieken mogelijk op de doorlopende reisverzekering al naar gelang uw persoonlijke situatie. U kunt tevens kiezen voor een Wereld- of Europadekking. Doet u aan onderwater- of wintersport dan is het belangrijk na te gaan of dat ook standaard op uw polis is meeverzekerd.

Wij zijn gaarne bereid u verder te informeren.

Laatst aangepast op maandag, 19 april 2010 19:36